Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

FLSmidth tror på vækst med Bidens nye pakke

Med USA som sit største marked, er det danske mine- og cementselskab FLSmidth godt positioneret til at få udbytte af infrastrukturpakken.

Med USA som sit største marked, er det danske mine- og cementselskab FLSmidth godt positioneret til at få udbytte af infrastrukturpakken.

Kort efter at mine- og cementselskabet FLSmidth blev stiftet i København i 1882, etablerede man sig i New York. I dag er USA selskabets største marked med lokale kontorer i syv delstater. 

Aftrykket i USA står ikke til at blive mindre med den nye infrastrukturpakke på 1.100 mia. dollar, som netop er vedtaget med støtte fra både Demokraterne og 13 Republikanere i Repræsentanternes Hus.

Som en grøn tråd gennem planen, løber klimaforandringerne, som den også i høj grad skal imødegå. Også det er godt nyt for FLSmidth af flere årsager.

Grøn profil kan give bonus

De mange vindmøller, som skal levere grøn energi i USA, har nemlig brug for både stål, kobber, aluminium og fundamenter af cement.

Med sin MissionZero-plan om nuludledninger i cement- og mineindustrien i 2030 er FLSmidth en af frontløberne i en branche, der sidder på en høj andel af de globale CO2-udledninger. Globalt kommer cirka 6 pct. af selskabets omsætning dog fra kulindustrien. 

“Det er virkelig en god nyhed, at infrastrukturpakken kom igennem. For alle os, der elsker USA, er det penge, der virkelig er brug for. Det er jammerligt at se den tilstand broer, veje og anden infrastruktur har. Så det er på tide, at der sker noget,” siger Fleming Voetmann, der er Vice President for marketing, kommunikation og sustainability i FLSmidth. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen