Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Grafisk Maskinfabrik øgede rekruttering i overset delstat

Det var ikke nemt for Grafisk Maskinfabrik at finde de rette medarbejdere i USA i en storby som Chicago. Det fik virksomheden til at flytte hovedkvarter til et overset område med enormt potentiale, ifølge direktøren.   

Den amerikanske delstat Ohio er ukendt territorium for mange danskere. Det er også kun i forbindelse med præsidentvalgene hvert fjerde år, at staten tiltrækker sig interesse fra både nationale og internationale nyhedsmedier.

Men flere rapporter viser faktisk, at the Buckeye State har et af de bedste business-miljøer i USA. Det er især de lave afgifter og skatter samt den geografiske placering i landet, som de senere år har gjort staten attraktiv for virksomheder

I statens sydvestlige hjørne ligger storbyen Cincinnati med godt 300.000 indbyggere, og her holder danske Grafisk Maskinfabrik til, som siden 1975 har udviklet og produceret maskiner, som optimerer emballage-indpakningen af blandt andet fødevarer.  

Fra Chicago til Cincinnati
I begyndelsen af familievirksomhedens amerikanske eksporteventyr lå kontoret placeret i millionbyen Chicago, men regnestykket gik ikke op, fortæller adm. direktør Uffe Nielsen: 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Grøn eksport

Danske topledere diskuterede, hvordan grøn omstilling kan skabe lokale job, hvilket er et krav i bl.a. USA.

Business

Chefanalytikere forventer en endnu stærkere dollar i 2022 til gavn for dansk eksport til USA, trods skuffende jobtal for november.

Business-profiler

Kraftig vækst i en bestemt kategori af møbler får fynske Cane-line til at gå "all in på USA", siger direktør.

Grøn eksport

Hvad har det givet ti ambitiøse danske virksomheder at slå sig sammen i et USA-netværk? Og hvordan ser 2022-udsigterne ud?

Copyright © 2021 Kongressen