Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Grafisk Maskinfabrik øgede rekruttering i overset delstat

Det var ikke nemt for Grafisk Maskinfabrik at finde de rette medarbejdere i USA i en storby som Chicago. Det fik virksomheden til at flytte hovedkvarter til et overset område med enormt potentiale, ifølge direktøren.   

Den amerikanske delstat Ohio er ukendt territorium for mange danskere. Det er også kun i forbindelse med præsidentvalgene hvert fjerde år, at staten tiltrækker sig interesse fra både nationale og internationale nyhedsmedier.

Men flere rapporter viser faktisk, at the Buckeye State har et af de bedste business-miljøer i USA. Det er især de lave afgifter og skatter samt den geografiske placering i landet, som de senere år har gjort staten attraktiv for virksomheder

I statens sydvestlige hjørne ligger storbyen Cincinnati med godt 300.000 indbyggere, og her holder danske Grafisk Maskinfabrik til, som siden 1975 har udviklet og produceret maskiner, som optimerer emballage-indpakningen af blandt andet fødevarer.  

Fra Chicago til Cincinnati
I begyndelsen af familievirksomhedens amerikanske eksporteventyr lå kontoret placeret i millionbyen Chicago, men regnestykket gik ikke op, fortæller adm. direktør Uffe Nielsen: 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen