Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Guvernørvalget i Texas kan bestemme USA’s politiske fremtid”

Kontrasten mellem de to politikere, som ønsker at blive guvernør i Texas til november, bliver ikke større, vurderer forsker.

Kontrasten mellem de to politikere, som ønsker at blive guvernør i Texas til november, bliver ikke større, vurderer forsker.

Til november skal Texas’ befolkning vælge hvem, de ønsker som guvernør. Valget står med al sandsynlighed mellem den nuværende republikanske guvernør Greg Abbott og demokraten Beto O’Rourke. Det kommer til at blive en valgkamp mellem to forskellige politiske retninger, og resultatet kan komme til at påvirke Texas i mange år fremad. 

Kongressen.com har talt med Joshua Blank, som er professor ved University of Austin i Texas. I årevis har han forsket i texansk politik, og i denne artikel f...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Han tabte senatsvalget snævert og primærvalget om at blive Demokraternes præsidentkandidat sikkert. Nu bejler Beto O’Rourke kraftigt til posten som guvernør for Texas.

Interview

Ifølge forsker viser et nyligt overstået konvent, at Donald Trump stadig spiller en stor rolle blandt republikanerne, også på delstatsniveau.

Interview

Trods adskellige masseskyderier i Texas inden for de senere år, fører det næppe til en strammere våbenlogvinging i staten, vurderer forsker.

Business

Ørsted vil gerne opføre en stor solcellepark i Texas. Men fordi det skal ske på en højgræsprærie møder projektet nu juridisk modstand.

Copyright © 2021 Kongressen