Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Ingen udsigt til strammere våbenlovgivning i Texas”

Trods adskellige masseskyderier i Texas inden for de senere år, fører det næppe til en strammere våbenlogvinging i staten, vurderer forsker.

Trods adskellige masseskyderier i Texas inden for de senere år, fører det næppe til en strammere våbenlogvinging i staten, vurderer forsker.

Kongressen.com har talt med Jonathan Hanson, som er professor ved Gerald R. Ford School. Han har i mange år forsket i delstatspolitik og kommer i denne artikel ind på, hvordan politikerne i Texas i fremtiden kommer til at forholde sig til masseskyderier, hvor det seneste eksempel kom i tirsdags, da en 18-årig mand dræbte 19 børn og to lærere i byen Uvalde, Texas.

Hvordan har Texas’ guvernør reageret på skyderiet? "Umiddelbart efter skyderiet deltog den texanske guvernør Greg Abbott i en pre...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Han tabte senatsvalget snævert og primærvalget om at blive Demokraternes præsidentkandidat sikkert. Nu bejler Beto O’Rourke kraftigt til posten som guvernør for Texas.

Interview

Ifølge forsker viser et nyligt overstået konvent, at Donald Trump stadig spiller en stor rolle blandt republikanerne, også på delstatsniveau.

Interview

Kontrasten mellem de to politikere, som ønsker at blive guvernør i Texas til november, bliver ikke større, vurderer forsker.

Business

Ørsted vil gerne opføre en stor solcellepark i Texas. Men fordi det skal ske på en højgræsprærie møder projektet nu juridisk modstand.

Copyright © 2021 Kongressen