Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Ørsted møder juridisk modstand om solcellepark i Texas

Ørsted vil gerne opføre en stor solcellepark i Texas. Men fordi det skal ske på en højgræsprærie møder projektet nu juridisk modstand.

Ikke langt fra byen Paris i det nordøstlige Texas skal det danske energiselskab Ørsted til at bygge en 500 MW solcellepark, der ikke blot vil give 100.000 hustande grøn energi, men også være med til styrke Texas’ grønne omstilling, samt skabe et mere pålideligt energinet.

Det eneste ”problem” for Ørsted erm at den knap 1800 hektar store solcellepark skal bygges oven på den største urørte højgræsprærie i Texas.

Prærien – et unikt økosystem

Prærien, Smiley-Woodfin Native Prairie Grasslan...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

Han tabte senatsvalget snævert og primærvalget om at blive Demokraternes præsidentkandidat sikkert. Nu bejler Beto O’Rourke kraftigt til posten som guvernør for Texas.

Interview

Ifølge forsker viser et nyligt overstået konvent, at Donald Trump stadig spiller en stor rolle blandt republikanerne, også på delstatsniveau.

Interview

Trods adskellige masseskyderier i Texas inden for de senere år, fører det næppe til en strammere våbenlogvinging i staten, vurderer forsker.

Interview

Kontrasten mellem de to politikere, som ønsker at blive guvernør i Texas til november, bliver ikke større, vurderer forsker.

Copyright © 2021 Kongressen