Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Trump er overalt, også i Texas”

Ifølge forsker viser et nyligt overstået konvent, at Donald Trump stadig spiller en stor rolle blandt republikanerne, også på delstatsniveau.

Ifølge forsker viser et nyligt overstået konvent, at Donald Trump stadig spiller en stor rolle blandt republikanerne, også på delstatsniveau.

I den forgangne weekend var medlemmer af Det Republikanske Parti i Texas samlet til partiets årlige konvent, hvor det politiske program forud for midtvejsvalget i november blev heftigt debatteret. Ifølge flere politiske analytikere skilte konventet sig ud fra andre lignende begivenheder, da der blev sagt og gjort meget usædvanlige ting. For eksempel blev man enige om, at Joe Bidens og demokraternes sejr ved præsidentvalget i 2020 var illegitim, mens der også blev foreslået at beskrive homoseksu...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Han tabte senatsvalget snævert og primærvalget om at blive Demokraternes præsidentkandidat sikkert. Nu bejler Beto O’Rourke kraftigt til posten som guvernør for Texas.

Interview

Trods adskellige masseskyderier i Texas inden for de senere år, fører det næppe til en strammere våbenlogvinging i staten, vurderer forsker.

Interview

Kontrasten mellem de to politikere, som ønsker at blive guvernør i Texas til november, bliver ikke større, vurderer forsker.

Business

Ørsted vil gerne opføre en stor solcellepark i Texas. Men fordi det skal ske på en højgræsprærie møder projektet nu juridisk modstand.

Copyright © 2021 Kongressen