Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

Hvornår kommer danske virksomheder til Austin?

Selvom der skal lægges 50 pct. oveni lønningerne i forhold til Danmark, har MapsPeople med succes etableret sig i Austin.

Selvom der skal lægges 50 pct. oveni lønningerne i forhold til Danmark, har MapsPeople med succes etableret sig i Austin.

Den amerikanske storby Austin, som er hovedstad, og den fjerdestørste by, i Texas, har inden for de seneste år oplevet et stort boom.

Særligt tech-virksomheder fra USA, men også fra resten af verden, har fået øjnene op for byens velegnethed for virksomheder. Det Kongressen fokus på i en miniserie.

Dog skal man kigge langt efter danske tech-virksomheder i Austin, som endnu ikke har opdaget byens potentiale. Men det kan måske ændre sig inden for den nærmere fremtid. 

Det mener Jonas Berntsen. Han er president og CPO (produktchef, red.) for den nyligt børsnoterede tech-virksomhed MapsPeople, som designer digitale kort over store indendørsarealer såsom kontorbygninger, stadiums, lufthavne og lignende.

Udover kontorer i København og Aalborg, har virksomheden med sine 83 ansatte og en omsætning på 25 millioner kroner i 2020, også været repræsenteret i Austin siden 2018:

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen