Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

Hvornår kommer danske virksomheder til Austin?

Selvom der skal lægges 50 pct. oveni lønningerne i forhold til Danmark, har MapsPeople med succes etableret sig i Austin.

Jonas Berntsen, MapsPeople_Photos

Den amerikanske storby Austin, som er hovedstad, og den fjerdestørste by, i Texas, har inden for de seneste år oplevet et stort boom.

Særligt tech-virksomheder fra USA, men også fra resten af verden, har fået øjnene op for byens velegnethed for virksomheder. Det Kongressen fokus på i en miniserie.

Dog skal man kigge langt efter danske tech-virksomheder i Austin, som endnu ikke har opdaget byens potentiale. Men det kan måske ændre sig inden for den nærmere fremtid. 

Det mener Jonas Berntsen. Han er president og CPO (produktchef, red.) for den nyligt børsnoterede tech-virksomhed MapsPeople, som designer digitale kort over store indendørsarealer såsom kontorbygninger, stadiums, lufthavne og lignende.

Udover kontorer i København og Aalborg, har virksomheden med sine 83 ansatte og en omsætning på 25 millioner kroner i 2020, også været repræsenteret i Austin siden 2018:

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Grøn eksport

Grønne brændstoffer kan blive et nyt eksporteventyr for Danmark, lyder det fra 39 virksomheder og DI i ny rapport.

Business-profiler

Som statskonsulent for fødevarer, landbrug og fiskeri på ambassaden i D.C., har Mikkel Dam Schwartz primært fokus på tre områder.

Grøn eksport

ProCon har endnu ikke en forretning i USA, men tror på, at det er værd at være til stede, før markedet for havvind tager...

Opinion

Trump kunne være gået i partnerskab med andre om sit nye sociale medie. Men han vil have succes som selvstændig entreprenør.

Copyright © 2021 Kongressen