Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“I USA skal vi hellere tale om grønne partnerskaber end om dansk eksport”

Danske virksomheder skal have et knivskarpt fokus på at skabe værdi lokalt i USA, hvis de vil vinde udbud og kontrakter, lød anbefalingen fra Danmarks ambassadør i USA og Ørsted på grøn eksportkonference i Dansk Industri.

Er USA det forjættede land for grøn eksport? Sådan lød spørgsmålet ved en paneldiskussion på Green Energy Export Day i Dansk Industri med Finn Mortensen, CEO for State of Green, som tovholder. 

På virksomhedssiden bød Michael Simmelsgaard, COO i Rambøll og Jakob Askou Bøss, Vice President i Ørsted ind. Førstnævnte har været i USA i over ti år og er pt til stede med cirka 2.000 medarbejdere fordelt på 100 kontorer. For Ørsted begyndte vindeventyret i USA i 2015. 

Og ligesom i et rigtigt eventyr, er det ikke uden prøvelser. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen