Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Dansk glas-specialist brager frem i USA

Med et nyt salgsselskab i Nebraska, forventer Smartlifts CEO at løfte salget i USA til nye højder.

Med et nyt salgsselskab i Nebraska, forventer Smartlifts CEO at løfte salget i USA til nye højder.

Med et nyt salgsselskab i Nebraska, forventer Smartlifts CEO at løfte salget i USA til nye højder.

Luk øjnene og tænk på New York. For de fleste vil det nok fremkalde et billede af byens berømte skyline med de mange glasfacader, som spejler sig i hinanden. 

For Jacob Libach Nielsen er det ikke bare et flot syn, men en forretningsmulighed, der tager fart over hele USA. Som CEO for den nordjyske virksomhed Smartlift, står han derfor i spidsen for en øget satsning på det amerikanske marked, hvor byggeriet boomer. 

Det gavner en virksomhed, som producerer og sælger lifte, der kan løfte og montere glaspartier på op mod 1.000 kilo. Også inde i bygninger er glas et populært valg til alt fra skillevægge til montrer. Det gør glas til det tredje mest anvendte materiale i byggeindustrien efter beton og stål.

“Primo april afsluttede vi en vækststrategi for de kommende tre år, og der er USA helt klart en af de store vækstmotorer,” siger han. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen