Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

Klimapartnerskab på forsvarsområdet får ny formand

Få måneder efter sin udnævnelse trækker den nuværende formand sig til fordel for Poul Skadhede, grundlægger af konsulentfirmaet Valcon.

Få måneder efter sin udnævnelse trækker den nuværende formand sig til fordel for Poul Skadhede, grundlægger af konsulentfirmaet Valcon.

31. maj nedsatte regeringen et nyt klimapartnerskab på forsvarsområdet til gavn for den grønne omstilling og et muligt nyt eksportmuligheder.

Allerede 4. november var der udskiftning på formandsposten i klimapartnerskabet, som nu overtages af Poul Skadhede, grundlægger af konsulentfirmaet Valcon og bestyrelsesformand for Odense Maritime Technology.

Den hidtidige formand, Michael Holm, direktør for Systematic, har valgt at trække sig som formand, fremgår det af en kortfattet pressemeddelelse.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen