Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com, DABF og Danske Bank inviterer til USA 2018 seminar

Torsdag den 18. januar inviterer Kongressen.com, Danish American Business Forum og Danske Bank til seminar om udsigterne for amerikansk politik og økonomi i 2018. Arrangementet er gratis for alle at deltage i og kræver tilmelding

2018 er i gang og dermed har vi også taget hul på midtvejsvalg året. Til november sammensætter de amerikanske vælgere den nye kongres, hvilket vil få stor betydning, ikke blot for det politiske klima i Washington D.C., men også for lovgivningsprocessen og den amerikanske økonomi.

Men hvad skal vi forvente os af 2018 både politisk og økonomisk? Det ser vi nærmere på torsdag den 18. januar, hvor Kongressen.com sammen med Danish American Business Forum og Danske Bank har fornøjelsen at invitere vores mange læsere til seminar om netop dette.

Arrangementet finder sted i Danske Banks hovedkontor på Holmens Kanal 2 i hjertet af København fra kl. 8.30-11.

Her vil chefredaktør her på Kongressen.com, Anders Agner, fortælle om de politiske udsigter for 2018, mens Mikal Olai Milhøj, senioranalytiker i Danske Bank til se nærmere på de økonomiske udsigter. Endelig vil Per Flink Iversen, head of trade forecasting and market analysis, fra Maersk Transport and Logistics afslutningsvis se nærmere på amerikansk økonomi set ud fra et handelsperspektiv.

Arrangementet er gratis for alle at deltage i, men kræver tilmelding via følgende link:
Tilmeld dig her

Vi glæder os til at se jer alle sammen og ser frem til en spændende formiddag.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen