Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com inviterer til 4. juli-fest i Søndermarken

Succesen gentages, når Kongressen.com sammen med en række samarbejdspartnere igen i år inviterer til 4. juli fest i Søndermarken på Frederiksberg. Et arrangement, der er gratis for alle.

En af de største amerikanske festdage står for døren, nemlig den 4. juli. Dagen, hvor amerikanerne hylder deres selvstændighed, og dagen, hvor der er tradition for at holde gode fester sammen med familie og venner.

Sidste år startede en ny tradition, nemlig fejringen af 4. juli i Søndermarken på Frederiksberg. En stor succes, som vi derfor glæder os til at gentage i år. Således har vi her på Kongressen.com igen i år fornøjelsen at kunne invitere alle vores mange læsere til 4. juli-fest på Frederiksberg. Nærmere bestemt i Søndermarken ved amfiscenen.

Arrangementet er gratis for alle at deltage i og finder sted mandag den 4. juli fra kl. 17-20. Nøjagtig som sidste år er arrangementet ganske uformelt.

Musikken bliver i år leveret af KLUBB og Folksters United, mens Kim Bildsøe Lassen og Anders Agner Pedersen står for festtalerne.

Der vil være mulighed for at købe både mad og drikke ved arrangementet, men det er også muligt at medbringe sit eget.

4. juli-festen på Frederiksberg er blevet til i samarbejde med en række samarbejdspartnere: Frederiksberg Kommune, Modern American Diner, Danish American Business Forum og Frederiksberg Fonden.

Du kan løbende følge med i nyheder om arrangementet på Facebook via eventen ‘4. Juli på Frederiksberg’.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til 4. juli-fest i Søndermarken!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen