Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Eksperter peger på oversete eksportmuligheder i USA

Flere brancher boomer i USA. Se om din er en af dem.

Danske styrkepositioner som medicinalindustrien og fødevarebranchen har i de senere år fået følgeskab af vindmøller og andre former for grøn teknologi på vores største eksportmarked, USA.  

Men hvilke andre brancher klarer sig også godt? Se fem bud her.

Vandteknologi
Har man sagt vandteknologi, har man også sagt Grundfos og Kamstrup for bare at nævne to af de store danske spillere, der allerede har sat et solidt aftryk på det amerikanske marked. 

Men det betyder ikke, at der er masser af muligheder for andre og mindre virksomheder i den branche, for “vandmarkedet er kæmpestort”, ifølge Halldor Halldorsson, Head of Branding og Relations i Danish Export Association, som siden 1965 har hjulpet danske virksomheder med eksport. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen