Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Morgen I Amerika

Morgen I Amerika: Trumps fejde med “Pocahontas” fortsætter og når nye højder

Elizabeth Warren og Donald Trump har et langt fra hjerteligt forhold – for at sige det mildt. Nu er fejden mellem hende – som han kalder Pocahontas – og præsidenten taget til i styrke. Men måske er hun, indirekte via den genvakte fejde, godt i gang med at køre sit præsidentkandidatur i stilling til 2020?

Det analyserer chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen i denne udgave af Morgen I Amerika, hvor de også ser på Trumps klimapolitik, som pludselig er kommet på bordet igen efter en bemærkning fra hans side under et interview med 60 Minutes i sidste uge.

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen