Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

New York er igen klar til danske virksomheder

Danmarks generalkonsul i New York, Berit Basse, kan for første gang i mere end halvandet år byde danske virksomheder velkommen i byen.

Danmarks generalkonsul i New York, Berit Basse, kan for første gang i mere end halvandet år byde danske virksomheder velkommen i byen.

I denne uge kan danskere for første gang i næsten to år hoppe ombord på flyveren og tage på en forlænget weekend i New York City eller på solskinsferie i Miami. For nogle uger siden kom det nemlig frem, at Biden-administrationen åbner USA op for fuldt vaccinerede danskere allerede fra den 8. november.

Genåbningen er også godt nyt for danske virksomheder med interesse for det amerikanske marked. Det fortæller Berit Basse, der i september kunne fejre ét års jubilæum på posten som Danmarks generalkonsul i New York:

“Det er utrolig positivt, at danskere igen kan komme til New York. Jeg glæder mig personligt til, for første gang, at kunne mødes fysisk med danske virksomheder for at rådgive og hjælpe dem med at øge deres eksport på Østkysten, som har et enormt potentiale,” siger hun.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen