Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Nu bliver det nemmere at finansiere USA-eventyr

Med et nyt kontor i New York, vil Eksport Kredit Fonden øge danske virksomheders muligheder på det amerikanske marked.  

Når Eksport Kredit Fonden (EKF) i september åbner et nyt kontor i New York, skal det gøre livet lettere for danske virksomheder, som har behov for finansiering af deres amerikanske eksportdrømme. 

Målet er desuden at opdyrke relationer og opsnuse projekter, som danske virksomheder kan blive en del af ved at have EKF i ryggen. 

Men hvad gør det af forskel, at en dansk virksomhed samarbejder med EKF? Thomas Hovard, Chief Commercial Offficer, Corporates & Institutions i EKF giver et eksempel: 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen