Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Ny fagchef for digital handel i Dansk Erhverv

Dansk Erhverv vil styrke medlemmernes muligheder for e-eksport til bl.a. USA med ny fagchef. 

Superlativerne stod i kø da Niels Ralund, E-handelsdirektør hos Dansk Erhverv, udnævnte Carsten Rose Lundberg til ny fagchef for Digital Handel i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Her får han blandt andet fokus på det amerikanske marked.

“Carsten har først og fremmest den faglige baggrund, med mere end 20 års praktisk erfaring indenfor E-handel/digital handel. Der findes næppe det stykke “håndværktøj” Carsten ikke har betjent,” lød noget af begrundelsen. 

Den nye fagchef kommer fra en stilling i FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel), som er fusioneret med Dansk Erhverv. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen