Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Ny strategi for forsvarsindustrien åbner eksportmuligheder til USA

Dansk forsvarsindustris eksport skal styrkes med ny strategi. Det gavner også andre brancher. 

Hele 80 pct. af forsvarsindustriens årlige omsætning på 3-4 mia. kr. kommer fra eksport. Og med en andel på lidt over 47 pct. udgør det amerikanske marked en vigtig salgskanal.

“USA er absolut det største eksportmarked for industrien. Til sammenligning eksporteres der ca. 45 pct. i Europa inklusiv Storbritannien,” siger Joachim Finkielman, direktør for brancheorganisationen DI Forsvar og sikkerhed. 

Derfor glæder det ham, at der er et stort fokus på USA i den nye strategi for den danske forsvarsindustri, som blev offentliggjort fredag af forsvars-, erhvervs og udenrigsministeren i fællesskab. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen