Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Sådan bliver Giffords nye job en gevinst for Danmark

Den tidligere ambassadør i Danmark får central rolle i Joe Bidens charme-offensiv blandt USA's allierede. Det kan også blive godt for Danmark.

Af Torsten Jansen, USA analytiker og forfatter til bogen "SPRÆKKER - om rystelserne i venskabet mellem Danmark og USA". Torsten har en baggrund som USA-korrespondent, diplomat og er nu strategisk rådgiver i LEAD Agency for en række globale virksomheder.

Hvis Joe Biden var et rock band, ville Rufus Gifford have titlen som Global Tour Manager. Det er ham, der sætter scenen i verdens største diplomatiske Roadshow, hver gang Air Force One går på vingerne mod fjerne kyster, ledsaget af et symfoniorkester af rådgivere og med Secret Service på slagtøj.

Rufus Gifford er omhyggeligt castet til opgaven, efter han forvandlede sin ambassadørpost i Danmark til noget, der kunne minde om en Hollywood-produktion over begrebet "hygge". Næsten alle danskere lærte at elske Rufus. Nu skal ambassadøren få hele verden til at kaste sin kærlighed efter duoen Joe Biden og Kamala Harris.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Written By

Torsten Jansen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Har gennem sin karriere blandt andet været USA-korrespondent for DR, været vært på TV Avisen og presse- og kulturattache på den danske ambassade i Washington D.C. Forfatter til bogen 'Sprækker' om det dansk amerikanske forhold og blandt bidragyderne til bogen 'JFK100'. Tilknyttet Kongressen.com som USA-analytiker. Mobil: 51299108 Mail: torsten@leadagency.dk

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen