Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Sådan kan du få hjælp til at styrke eksporten til USA

Kongressen Business giver her et overblik over de vigtigste danske repræsentationer i USA, der kan hjælpe med eksportrådgivning.

Kongressen Business giver her et overblik over de vigtigste danske repræsentationer i USA, der kan hjælpe med eksportrådgivning.

Danske repræsentationer i USA
En repræsentation er personer eller grupper, som repræsenterer Danmark i udlandet. I dette  tilfælde drejer det sig om danskere sendt til USA for at varetage diplomatiske og erhvervsrelaterede opgaver i forskellige  geografiske områder.

Der findes flere forskellige repræsentationstyper. Generalkonsulater, innovationscentre og honorære konsulater er alle en del af Udenrigsministeriet. De forskellige skal alle udføre et arbejde, der er i overensstemmelse med en fælles strategi for Danmark.

Det betyder, at man fra dansk side har valgt nogle styrkepositioner (sundhed, energi, IT,  fødevarer og landbrug, skibsfart og forsvarsindustri), som Udenrigsministeriets system skal arbejde hen mod ved at understøtte danske virksomheder, som er og ønsker at komme ind på det amerikanske marked. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen