Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Too Good To Go lancerer i Chicago

Mere mad går til spilde i USA end i Europa. Det giver et stort potentiale for madspildsapp’en Too Good To Go, som senest er rullet ud i Chicago og nu er til stede i 11 amerikanske byer. 

Når grønne løsninger og digitalisering spiller sammen, er vækstpotentialet for en virksomhed stort, lød et fra Tue Mantoni, bestyrelsesformand for Vækstfonden ved konferencen Vækstugen, som finder sted i fire byer landet over. 

Virksomheden Too Good To Go er indbegrebet af den kombination med sit fokus på at bekæmpe madspild via en app, hvor brugere kan købe overskudsfødevarer og måltider fra supermarkedskæder, restauranter for en tredjedel af den oprindelige pris. 

På bare fem år er Too Good To Go vokset fra en idé hos fem unge mænd i en kælder i Danmark til en stab på 1.000 i 16 lande med CEO Mette Lykke (foto) i spidsen, fortalte landechef Heidi Boye, som var en af hovedtalerne på Vækstfondens konference. 

40 pct. af maden går til spilde i USA
USA er et af de steder selskabet satser stærkt på med indtil videre 11 byer på cirka to år. Markedspotentialet i at sætte ind mod madspild er nemlig endnu større i USA end i Europa, fortæller Heidi Boye.

“I de europæiske lande bliver cirka en tredjedel af al mad smidt ud. I USA er det 40 pct. så problemet med madspild er endnu større derover,” siger Heidi Boye. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen