Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Topledere: Mangel på råvarer og arbejdskraft truer eksport

Råvaremangel og manglende hænder er fortsat de to største snubletråde for dansk eksport, ifølge det seneste Eksportbarometer. Og problemerne er ikke mindre på det amerikanske marked.

Næsten 70 procent af eksportvirksomhederne ser i en ny undersøgelse manglen på råvarer som en af de største trusler mod deres eksport. Det er en stigning fra niveauet på knap 50 pct. i samme måling fra andet halvår. Det fremgår af Eksportbarometret, som hvert kvartal giver en indikation på, hvordan det går med dansk eksport på baggrund af svar fra cirka 250 erhvervsledere. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Grøn eksport

Grønne brændstoffer kan blive et nyt eksporteventyr for Danmark, lyder det fra 39 virksomheder og DI i ny rapport.

Business-profiler

Som statskonsulent for fødevarer, landbrug og fiskeri på ambassaden i D.C., har Mikkel Dam Schwartz primært fokus på tre områder.

Grøn eksport

ProCon har endnu ikke en forretning i USA, men tror på, at det er værd at være til stede, før markedet for havvind tager...

Opinion

Trump kunne være gået i partnerskab med andre om sit nye sociale medie. Men han vil have succes som selvstændig entreprenør.

Copyright © 2021 Kongressen