Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Topledere: Mangel på råvarer og arbejdskraft truer eksport

Råvaremangel og manglende hænder er fortsat de to største snubletråde for dansk eksport, ifølge det seneste Eksportbarometer. Og problemerne er ikke mindre på det amerikanske marked.

Næsten 70 procent af eksportvirksomhederne ser i en ny undersøgelse manglen på råvarer som en af de største trusler mod deres eksport. Det er en stigning fra niveauet på knap 50 pct. i samme måling fra andet halvår. Det fremgår af Eksportbarometret, som hvert kvartal giver en indikation på, hvordan det går med dansk eksport på baggrund af svar fra cirka 250 erhvervsledere. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen