Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Tre faktorer kendetegner virksomheder med succes i USA

Virksomheder, der drømmer om at erobre det amerikanske marked, skal have styr på tre områder, mener Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard. 

Demokraterne har set sig lune på alt fra at opgradere broer, veje og lækkende vandledninger til grøn energi. Det skal en kapitalindsprøjtning over de næste ti år på 6.000 mia. dollar sikre, når næste budgetår begynder til oktober. 

Ambitionerne taler lige ind i mange af de styrkepositioner, som danske virksomheder har. 

Men det gør ikke opgaven med at få fodfæste i USA til en leg, lyder det fra Rolf Kjærgaard, adm. direktør i Vækstfonden, som siden 1992 har finansieret over 10.000 virksomheders vækstrejse for mere end 38 mia. kr.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen