Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Opinion

Trump drømmer forgæves om succes som erhvervsmand

Trump kunne være gået i partnerskab med andre om sit nye sociale medie. Men han vil have succes som selvstændig entreprenør.

Trump kunne være gået i partnerskab med andre om sit nye sociale medie. Men han vil have succes som selvstændig entreprenør.

Donald Trump største forretningssucces er formentlig hans evne til at undgå at betale skat, som følge af enorme gældshuller han har efterladt i diverse virksomheder fra casinoer til "universiteter" og hoteller.

Ikke desto mindre har investorerne vist begejstring for hans seneste påhit; det sociale medie ‘TRUTH Social’, der blev offentliggjort onsdag. Aktierne i den børsskal, en såkaldt SPAC, som bakker op om selskabet, steg mere end 350 pct. torsdag. Det kom efter en stigning på mere end 400 pct. dagen før, ifølge Reuters.

En testversion er klar næste måned og den sociale app rulles ud i første kvartal af 2022. Investorernes tiltro skyldes tilsyneladende en tro på, at Trumps nye sociale medie vil tiltrække brugere. Han fik trods alt over 74 millioner stemmer i 2020-valget.

Fejlslagent blogforsøg lover ikke godt for nyt socialt medie
Kongressens ekspert i sociale medier spår dog, at Trumps sociale medie vil floppe. Det skyldes primært, at det er svært at flytte brugere fra veletablerede platforme som Facebook og Twitter, der som bekendt har sat Trump i skammekrogen.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen