Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Under halvdelen af virksomheder giver topkarakterer til eksporthjælp

En ny undersøgelse blandt Trade Councils betalende kunder måler, hvad de har fået ud af de øgede midler til eksporthjælp under Covid-19. 

Under halvdelen (40 pct.) af Trade Councils betalende kunder vurderer i en ny undersøgelse, at Trade Councils rådgivning ”i høj” eller ”meget høj” grad spillede en rolle i virksomhedernes øgede og fastholdte eksport under Covid-19. For de store virksomheder gælder det kun for cirka en tredjedel (30 pct.). 

For en femtedel af virksomhederne spillede Trade Council i mindre grad eller slet ingen rolle i forhold til det opnåede resultat (hhv. 13 og 7 pct.). 

Halv pris på eksportrådgivning har trukket virksomheder til
Næsten 90 pct. peger dog på den afgørende tidsbesparende effekt, som Trade Councils rådgivning har haft for virksomhedernes eksportresultater, som ikke er brudt ned i markeder. 

Sådan lyder to af resultaterne i undersøgelsen blandt cirka 1.000 virksomheder, som måler effekten af de stimulipakker, som skal afbøde effekten af Covid-19 for danske eksportvirksomheder. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen