Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

USA er største marked for dansk sportstech-virksomhed

TrackMan er slået igennem med salg af sports-teknologi i USA og forventer salg på over en halv mia. kr. i år.

Amerikanerne er vilde med sport: basketball, amerikansk fodbold, boksning, baseball og golf er bare et udpluk af de mange sportsgrene, som samler det amerikanske folk flere gange om året, på tværs af politiske skel og religiøse overbevisninger.

Men for at vedligeholde amerikanernes interesse for sport kræver det, at atleterne bliver bedre og mere effektive i deres præstationer. 

Her kommer danske TrackMan ind i billedet. Siden 2003 har virksomheden, som har hovedkvarter i Vedbæk, udviklet og eksporteret teknologier til aktører inden for nogle af de mest populære amerikanske sportsgrene som golf og baseball. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Grøn eksport

Grønne brændstoffer kan blive et nyt eksporteventyr for Danmark, lyder det fra 39 virksomheder og DI i ny rapport.

Business-profiler

Som statskonsulent for fødevarer, landbrug og fiskeri på ambassaden i D.C., har Mikkel Dam Schwartz primært fokus på tre områder.

Grøn eksport

ProCon har endnu ikke en forretning i USA, men tror på, at det er værd at være til stede, før markedet for havvind tager...

Opinion

Trump kunne være gået i partnerskab med andre om sit nye sociale medie. Men han vil have succes som selvstændig entreprenør.

Copyright © 2021 Kongressen