Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

USA overhaler Tyskland som vigtigste marked for møbelproducent

Kraftig vækst i en bestemt kategori af møbler får fynske Cane-line til at gå “all in på USA”, siger direktør.

“Der er utrolig mange valg, som skal træffes, som kommer an på rigtig mange ting, så der er ingen gylden opskrift, som alle virksomheder kan bruge.” - Brian Djernes, direktør for Cane-line

På verdensplan er havemøbel-industrien i kraftig vækst. Men det er især i USA, at der bliver handlet med stole, borde og sofaer til udendørs brug som aldrig før.

Ifølge data fra analysefirmaet Statista har industrien, alene i USA, en estimeret markedsværdi på omkring 59 milliarder kroner, og værdien forventes at stige endnu mere i løbet af de kommende år.

Dét har blandt andet fået den danske designvirksomhed Cane-line til at gå all-in på USA. Den familieejet forretning, der har hovedkontor lidt uden for Rynkeby på Fyn, designer og fremstiller komfortable og funktionelle havemøbler.

Administrerende direktør Brian Djernes forventer, at USA inden for den nærmere fremtid vil overhale Tyskland og dermed blive virksomhedens største eksportmarked.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Courtroom

Justitsminister Merrick Garland bliver afgørende for at Bidens andet år som præsident bliver bedre end det første.

Copyright © 2021 Kongressen