Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Vi har haft mange udfordringer med at ansætte folk”

Det manglende sikkerhedsnet under amerikanerne gør dem mindre risikovillige, når det gælder at skifte job til en dansk startup, selvom den havde omsætning fra dag 1, fortæller adm. direktør for Scada International.

Scada International

Det manglende sikkerhedsnet under amerikanerne gør dem mindre risikovillige. Det er en udfordring, som startup i USA. Også selvom man har omsætning fra dag 1, fortæller adm. direktør for Scada International. 

Byen Portland i staten Oregon vil ikke virke fremmed, hvis man færdes i kvarterer som Vesterbro i København. Her har SCADA International etableret et kontor tilbage i 2012.

Valget var nemt for den silkeborgensiske leverandør til industrier inden for vedvarende energi, fordi en stor kunde befandt sig der. 

I dag er virksomheden oppe på at have 10 medarbejdere i USA. Det tal står til at vokse i de kommende år, når præsident Bidens infrastruktur- og klimapakker får effekt. 

Sådan lyder i hvert fald forventningen fra adm. direktør Thomas Bagger. Han grundlagde virksomheden i 2006, fortæller han i vores serie med 'SMV'er i USA'. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Grøn eksport

Danske topledere diskuterede, hvordan grøn omstilling kan skabe lokale job, hvilket er et krav i bl.a. USA.

Business

Chefanalytikere forventer en endnu stærkere dollar i 2022 til gavn for dansk eksport til USA, trods skuffende jobtal for november.

Business-profiler

Kraftig vækst i en bestemt kategori af møbler får fynske Cane-line til at gå "all in på USA", siger direktør.

Grøn eksport

Hvad har det givet ti ambitiøse danske virksomheder at slå sig sammen i et USA-netværk? Og hvordan ser 2022-udsigterne ud?

Copyright © 2021 Kongressen