Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Vi har haft mange udfordringer med at ansætte folk”

Det manglende sikkerhedsnet under amerikanerne gør dem mindre risikovillige, når det gælder at skifte job til en dansk startup, selvom den havde omsætning fra dag 1, fortæller adm. direktør for Scada International.

Det manglende sikkerhedsnet under amerikanerne gør dem mindre risikovillige, når det gælder at skifte job til en dansk startup, selvom den havde omsætning fra dag 1, fortæller adm. direktør for Scada International.

Det manglende sikkerhedsnet under amerikanerne gør dem mindre risikovillige. Det er en udfordring, som startup i USA. Også selvom man har omsætning fra dag 1, fortæller adm. direktør for Scada International. 

Byen Portland i staten Oregon vil ikke virke fremmed, hvis man færdes i kvarterer som Vesterbro i København. Her har SCADA International etableret et kontor tilbage i 2012.

Valget var nemt for den silkeborgensiske leverandør til industrier inden for vedvarende energi, fordi en stor kunde befandt sig der. 

I dag er virksomheden oppe på at have 10 medarbejdere i USA. Det tal står til at vokse i de kommende år, når præsident Bidens infrastruktur- og klimapakker får effekt. 

Sådan lyder i hvert fald forventningen fra adm. direktør Thomas Bagger. Han grundlagde virksomheden i 2006, fortæller han i vores serie med 'SMV'er i USA'. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen