Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Vi prøvede flere forretningsmodeller af i USA, før vi fandt den rette”

Efter flere forskellige modeller, har danske Hevea fundet ud af, hvad der fungerer på det amerikanske marked.

Sutter, badedyr og legetøj til børn - og til hunde - er bare nogle af de produkter danske Hevea har på hylderne. 

Det specielle ved dem er, at de alle er af naturgummi. Når de ikke længere er i brug, kan de derfor ryge i samme spand som madaffaldet eller i kompostbunken, hvor de bliver nedbrudt. 

Ideen til Hevea opstod da parret bag virksomheden fik sit første barn. Da var det nemlig umuligt at opdrive babyudstyr, som ikke indeholdt plastik og silikone eller var pakket ind i det. 

Også i USA ønsker forældre et mere bæredygtigt alternativ til deres små børn, og markedet er nu det næststørste eksportmarked for Hevea efter Europa, og står for en tredjedel af den globale omsætning. 

Ramte først rigtigt i USA for nylig
Det skete dog ikke uden en proces med trial and error, fortæller Torben Hoffeldt, som er kommunikationschef i Hevea, mens hans kone, Terese (foto) er CEO og stifter. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen