Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

Whisky-iværksættere vil indtage USA

En investering på 100 mio. kr. skal hjælpe Stauning Whisky med at sætte dansk whisky på det amerikanske cocktail-landkort.

En investering på 100 mio. kr. skal hjælpe Stauning Whisky med at sætte dansk whisky på det amerikanske cocktail-landkort.

Long Island, Harlem Nights og Manhattan er bare nogle af de cocktails, som er opkaldt efter New York City.

Hver dag bliver tusindvis af alkoholiserede drikke skænket over disken i USA’s største by, og inden for kort tid vil danske Stauning Whiskys produkter også være at finde på drinkskortene rundt omkring i byen.

I september faldt de praktiske omstændigheder på plads, og destilleri-virksomheden fra Vestjylland er nu for alvor klar til at kaste sig ud i det amerikanske eksporteventyr. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen