Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

“Amerikanerne er meget mere aggressive, når der skal sælges”

Det politiske spil og evnen til at sælge sig selv til andre ledere i amerikanske virksomheder er utrolig vigtig, fortæller Simon Hjorth i vores serie med danske erhvervsledere i USA.

Selvom Simon Hjorth (foto) har boet og arbejdet 11 år i USA, er han ikke blind for forskellene i kulturen, såvel professionelt som privat, sammenlignet med Danmark.

"Mange amerikanere er mere drevet af størrelsen på deres løncheck, da de er fokuseret på succes og fremgang - og mindre på en sund work-life balance. Der er stadig virksomheder i USA, hvor man max må tage en uges ferie ad gangen og mange har minimal betalt ferie," siger han blandt andet om arbejdskulturen.

Selv kom han til USA ved et tilfælde, men er positivt overrasket over alt fra skoler til livsstilen i Austin, Texas, fortæller han vores serie ‘USA-stafetten’. Her lærer vi danskere, som bor og arbejder i USA bedre at kende, finder ud af hvad der optager dem professionelt, og hvad de har lært – også som mennesker – af oplevelsen.

Læs også det forrige interview i serien med Søren Friis Larsen, som er selvstændig i New York.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Grøn eksport

Grønne brændstoffer kan blive et nyt eksporteventyr for Danmark, lyder det fra 39 virksomheder og DI i ny rapport.

Business-profiler

Som statskonsulent for fødevarer, landbrug og fiskeri på ambassaden i D.C., har Mikkel Dam Schwartz primært fokus på tre områder.

Grøn eksport

ProCon har endnu ikke en forretning i USA, men tror på, at det er værd at være til stede, før markedet for havvind tager...

Opinion

Trump kunne være gået i partnerskab med andre om sit nye sociale medie. Men han vil have succes som selvstændig entreprenør.

Copyright © 2021 Kongressen