Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

“Amerikanerne er meget mere aggressive, når der skal sælges”

Det politiske spil og evnen til at sælge sig selv til andre ledere i amerikanske virksomheder er utrolig vigtig, fortæller Simon Hjorth i vores serie med danske erhvervsledere i USA.

Selvom Simon Hjorth (foto) har boet og arbejdet 11 år i USA, er han ikke blind for forskellene i kulturen, såvel professionelt som privat, sammenlignet med Danmark.

"Mange amerikanere er mere drevet af størrelsen på deres løncheck, da de er fokuseret på succes og fremgang - og mindre på en sund work-life balance. Der er stadig virksomheder i USA, hvor man max må tage en uges ferie ad gangen og mange har minimal betalt ferie," siger han blandt andet om arbejdskulturen.

Selv kom han til USA ved et tilfælde, men er positivt overrasket over alt fra skoler til livsstilen i Austin, Texas, fortæller han vores serie ‘USA-stafetten’. Her lærer vi danskere, som bor og arbejder i USA bedre at kende, finder ud af hvad der optager dem professionelt, og hvad de har lært – også som mennesker – af oplevelsen.

Læs også det forrige interview i serien med Søren Friis Larsen, som er selvstændig i New York.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen