Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business-profiler

Danske erhvervskvinder med succes i USA

Flere danske erhvervsledere slår med succes deres folder i USA. Her sætter vi fokus på tre af dem.

Flere danske erhvervsledere slår med succes deres folder i USA. Her sætter vi fokus på tre af dem.

USA er som bekendt Danmarks største eksportmarked. Men vi eksporterer også andre ting end varer og services, nemlig talent. Her sætter vi fokus på fem kvindelige erhvervsledere, som har succes i USA. 

Marianne Kirkegaard, CEO for CSM Bakery Solutions

Marianne Kirkegaard er blevet kaldt en af “Danmarks mest succesrige erhvervskvinder”. Hun står i spidsen for den internationale koncern CSM Bakery Solutions med hovedkvarter i Atlanta, USA. Inden da var hun CCO og SVP for marketing samme sted. Koncernen har mere end 8.000 ansatte på verdensplan.

“Det var en kæmpe udfordring, men jeg følte mig klar, for det var en unik mulighed, som jeg ikke ville gå glip af. Så jeg takkede pænt ja,” har hun udtalt i et interview med Kongressen Business.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen