Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Ekspert: “Amazon er skabt til salg for SMV’erne”

Kun 12 pct. af danske virksomheder har eksporteret via globale online markedspladser som Amazon. De forpasser en stor mulighed, mener professor i digitalisering. 

Indtjeningen kan få et gevaldigt nøk opad, når virksomheder satser på både traditionel eksport og e-eksport. 

På et marked som USA, giver det særlig god mening at gøre brug af de veletablerede globale online markedspladser, mener professor i digitalisering Jan Damsgaard. 

Han har på vegne af CBS bidraget til undersøgelsen E-eksport via Online Markedspladser, som DI Handel offentliggjorde tidligere på året. 

Den viser, at kun 12 pct. af danske virksomheder har gjort sig erfaringer med salg via globale online markedspladser. Hele 88 pct. holder sig fra dem.

Hvis det er så god en idé at eksportere via de globale online markedspladser (GOMP), hvorfor er det så kun 12 pct. af danske virksomheder, som har forsøgt sig med det? 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen