Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Grøn eksport

Miljøminister skal åbne døre i USA

En af de første erhvervs-delegationer efter indrejseforbuddet i USA finder sted i november, når miljøministeren besøger to stater.

En af de første erhvervs-delegationer efter indrejseforbuddet i USA finder sted i november, når miljøministeren besøger to stater.

 Virksomheder som Grundfos, Kamstrup og AVK er med i erhvervsdelegationen, når miljøminister Lea Wermelin 28. november pakker kufferten for at tage til USA. Her har hun møder med myndigheder, forsyningsselskaber og virksomheder i Texas og Californien, fortæller hun i et interview med Kongressen Business. 

“Jeg ser frem til at komme til USA og styrke samarbejdet om de vandudfordringer, som amerikanerne oplever i forlængelse af den nye eksportstrategi for vand,” siger Lea Wermelin med henvisning til strategien, der rummer en ambition om at fordoble dansk eksport af vandteknologi og -løsninger globalt til 40 mia. kr. i 2030

“USA er vores tredjestørste eksportmarked for den type løsninger, og det er verdens største marked for vand. Så der er store muligheder for at vores vandløsnigner kan gøre gavn på det det amerikanske marked.” 

Hvem prioriterer du at besøge, og hvad er dagsordenen i de to stater, du kommer forbi? 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen