Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“68 procent af de seriemordere, man kender til, er fra USA”

Den nye Netflix-serie om seriemorderen Jeffrey Dahmer har fået massiv seersucces. Kongressen.com har forholdt en psykolog og ekspert i seriemordere fænomenet seriemorder, der på mange måder er distinkt amerikansk.

The Dating Game Killer, The Hillside Strangler og The Zodiac Killer. Disse er blandt nogle af øgenavnene på personer, der raserede og huserede i USA i slutningen af forrige århundrede, og som kom til at danne grundlag for det, FBI døbte seriemordere. En ny Netflix-serie om Jeffrey Dahmer, også kendt som The Milwaukee Monster og The Milwaukee Cannibal, har aktualiseret seriemorder-fænomenet på ny, som på mange måder er distinkt amerikansk.

Kongressen.com har derfor taget en snak med psykolog...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Interview

Forud for VM i Qatar har Kongressen.com taget en snak med fodboldekspert Per Frimann for at se på fodboldformen hos det amerikanske landshold.

Business

USA kigger potentielt ind i en mild recession, som både vil lægge en dæmper på jobvæksten og inflationen, vurderer chefanalytiker hos Jyske Bank.

Interview

Det eneste logiske for begge parter ville være, at USA ophævede sin årtier lange embargo mod Cuba. Men reelt blokerer indenrigspolitiske hensyn hos begge...

Copyright © 2021 Kongressen