Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Premium

Et bibliotek uden bøger bygger bro i San Antonio

Kongressen.com har besøgt verdens første og hidtil eneste såkaldte BiblioTech. Et digitalt bibliotek i San Antonio, Texas, der ikke huser en eneste fysisk bog. Her kan borgerne i stedet låne e-bøger, computere, iPads og måske vigtigst alt: WiFi. Det bogløse bibliotek er et socialpolitisk initiativ, der prøver at bygge bro over den digitale kløft, der har gravet sig dybt ned gennem byens befolkning.

Af Johanne D. HolgerssonSAN ANTONIO, TEXAS  Et bibliotek uden bøger er omtrent lige så sv...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Han tabte senatsvalget snævert og primærvalget om at blive Demokraternes præsidentkandidat sikkert. Nu bejler Beto O’Rourke kraftigt til posten som guvernør for Texas.

Interview

Ifølge forsker viser et nyligt overstået konvent, at Donald Trump stadig spiller en stor rolle blandt republikanerne, også på delstatsniveau.

Interview

Trods adskellige masseskyderier i Texas inden for de senere år, fører det næppe til en strammere våbenlogvinging i staten, vurderer forsker.

Interview

Kontrasten mellem de to politikere, som ønsker at blive guvernør i Texas til november, bliver ikke større, vurderer forsker.

Copyright © 2021 Kongressen