Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Grønt forsvar kan give enorm eksport til USA

Danske virksomheder skal gøre Forsvaret grønnere som led i en ny ambitiøs klimastrategi og klimapartnerskab, der blev offentliggjort denne uge. Ifølge Dansk Industri kan det øge den danske forsvarsindustris eksport til USA. 

Jagerfly der bruger grønne brændstoffer, solcelle-opladet teknisk udstyr og LED-pærer er nogle af de tiltag, der skal gøre dansk forsvar grønnere på sigt. 

Hvis danske virksomheder kan levere nogle af de løsninger, vil det give dem en fordel, når det gælder eksporten til det amerikanske forsvar. Det mener Joachim Finkielman, som er direktør for Forsvars- og Aerospaceindustrien i Dansk Industri (DI).  

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen