Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

”Hvis inflationen skal ned, så skal arbejdsløsheden op”

USA kigger potentielt ind i en mild recession, som både vil lægge en dæmper på jobvæksten og inflationen, vurderer chefanalytiker hos Jyske Bank.

USA kigger potentielt ind i en mild recession, som både vil lægge en dæmper på jobvæksten og inflationen, vurderer chefanalytiker hos Jyske Bank.

Flere amerikanske banker har været ude at sige, at en amerikansk recession venter lige rundt om hjørnet. Meldingerne er kommet i kølvandet på, at den amerikanske centralbank har hævet renten flere gange på det sidste for at tøjle inflationen. Kongressen.com har taget en snak med Kim Fæster, makroøkonom hos Jyske Bank med speciale i amerikansk økonomi, for at tage pulsen på den amerikanske økonomi.

Hvis en recession finder sted i USA, som flere amerikanske banker peger på, hvor galt bliver de...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Kultur

Musikanmelder Ole Rosenstand Svidt har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske musikudgivelser i 2022. God fornøjelse.

Kultur

Film- og serieanmelder Ann Lind Andersen har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske serier i 2022. God fornøjelse.

Interview

I forbindelse med et besøg hos Syddansk Universitet i Odense interviewede Kongressen.com den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Copyright © 2021 Kongressen