Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

”Hvis inflationen skal ned, så skal arbejdsløsheden op”

USA kigger potentielt ind i en mild recession, som både vil lægge en dæmper på jobvæksten og inflationen, vurderer chefanalytiker hos Jyske Bank.

Federal Reserve Building, Washington D.C.

Flere amerikanske banker har været ude at sige, at en amerikansk recession venter lige rundt om hjørnet. Meldingerne er kommet i kølvandet på, at den amerikanske centralbank har hævet renten flere gange på det sidste for at tøjle inflationen. Kongressen.com har taget en snak med Kim Fæster, makroøkonom hos Jyske Bank med speciale i amerikansk økonomi, for at tage pulsen på den amerikanske økonomi.

Hvis en recession finder sted i USA, som flere amerikanske banker peger på, hvor galt bliver de...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Interview

Forud for VM i Qatar har Kongressen.com taget en snak med fodboldekspert Per Frimann for at se på fodboldformen hos det amerikanske landshold.

Politisk analyse

Selvom kampen om North Carolinas åbne senatssæde ikke har fået stor opmærksomhed, så kan udfaldet af valget potentielt afgøre, hvem af partierne der ender...

Politisk analyse

Historierne om succeserne og fiaskoerne for Joe Biden er utroligt lange. Den snart 80-årige præsident har haft coronakrisen, klimakrisen, immigrationskrisen, Donald Trump og nu...

Copyright © 2021 Kongressen