Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Især grønne danske virksomheder har gavn af Frederiksens USA-besøg”

Effekten af statsministerens USA-besøg bliver tydeligst i den grønne sektor, lyder vurderingen fra DI’s USA-chef, Louis Funder.

I disse dage er landets statsminister, Mette Frederiksen, på visit i USA, hvor hun blandt andet skal stå i spidsen for et grønt, dansk erhvervsstød i Washington, D.C. Kongressen.com har spurgt USA-chefen for Dansk Industri (DI), Louis Funder, hvad besøget betyder for danske virksomheder, der gerne vil bryde igennem med grønne løsninger på det amerikanske marked.

Louis Funder, statsminister Mette Frederiksen besøger Washington, D.C., hvor hun, som statsministeriet skriver, ”stiller sig i spid...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Kultur

Musikanmelder Ole Rosenstand Svidt har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske musikudgivelser i 2022. God fornøjelse.

Kultur

Film- og serieanmelder Ann Lind Andersen har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske serier i 2022. God fornøjelse.

Interview

I forbindelse med et besøg hos Syddansk Universitet i Odense interviewede Kongressen.com den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Copyright © 2021 Kongressen