Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

”Karen Blixen er en evergreen i USA”

Karen Blixen red ikke med på samtidens bølge. I stedet udfoldede hun den europæiske kulturs herligheder, som gjorde hende til en evergreen i USA.

Baroness Karen Blixen-Finecke at Kastrup Airport CPH, Copenhagen 1957-11-02.

Det sidste afsnit af Viaplay-serien Drømmeren - Karen Blixen bliver til med skuespiller Connie Nielsen i hovedrollen som det danske forfatterkoryfæ har netop haft premiere. Serien behandler blandt andet Karen Blixens stjernestund i USA, og i den forbindelse har Kongressen.com forholdt John de Summer-Brason, cand.comm. i kommunikation og dansk og forfatter til bogen Berømmelsens Anatomi - Otte fortællinger om personlig branding, hvor han undersøger Karen Blixen blandt andre som brand, hvorfor Ka...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Interview

Forud for VM i Qatar har Kongressen.com taget en snak med fodboldekspert Per Frimann for at se på fodboldformen hos det amerikanske landshold.

Business

USA kigger potentielt ind i en mild recession, som både vil lægge en dæmper på jobvæksten og inflationen, vurderer chefanalytiker hos Jyske Bank.

Interview

Det eneste logiske for begge parter ville være, at USA ophævede sin årtier lange embargo mod Cuba. Men reelt blokerer indenrigspolitiske hensyn hos begge...

Copyright © 2021 Kongressen