Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

”Karen Blixen er en evergreen i USA”

Karen Blixen red ikke med på samtidens bølge. I stedet udfoldede hun den europæiske kulturs herligheder, som gjorde hende til en evergreen i USA.

Karen Blixen red ikke med på samtidens bølge. I stedet udfoldede hun den europæiske kulturs herligheder, som gjorde hende til en evergreen i USA.

Det sidste afsnit af Viaplay-serien Drømmeren - Karen Blixen bliver til med skuespiller Connie Nielsen i hovedrollen som det danske forfatterkoryfæ har netop haft premiere. Serien behandler blandt andet Karen Blixens stjernestund i USA, og i den forbindelse har Kongressen.com forholdt John de Summer-Brason, cand.comm. i kommunikation og dansk og forfatter til bogen Berømmelsens Anatomi - Otte fortællinger om personlig branding, hvor han undersøger Karen Blixen blandt andre som brand, hvorfor Ka...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Kultur

Musikanmelder Ole Rosenstand Svidt har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske musikudgivelser i 2022. God fornøjelse.

Kultur

Film- og serieanmelder Ann Lind Andersen har sammensat en top tre over de mest toneangivende amerikanske serier i 2022. God fornøjelse.

Interview

I forbindelse med et besøg hos Syddansk Universitet i Odense interviewede Kongressen.com den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Copyright © 2021 Kongressen