Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Staten der tændte ilden til den amerikanske borgerkrig

Queso, barbecue og chili, der kan få din mund til at stå i store røde flammer, er eksempler på den madkultur, der eksisterer i Texas. Det er dog ikke kun en exceptionel madkultur, som staten er kendt for, men også dens enorme betydning for amerikansk politisk igennem historien. Ekspræsidenterne Lyndon B. Johnson og Eisenhower er fra Texas. Staten var også sin egen selvstændige republik i et halvt år. Der er alligevel én speciel begivenhed i Texas, som gjorde indtryk på USA i 1840’erne. Den mexi...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Politisk analyse

Han tabte senatsvalget snævert og primærvalget om at blive Demokraternes præsidentkandidat sikkert. Nu bejler Beto O’Rourke kraftigt til posten som guvernør for Texas.

Interview

Ifølge forsker viser et nyligt overstået konvent, at Donald Trump stadig spiller en stor rolle blandt republikanerne, også på delstatsniveau.

Interview

Trods adskellige masseskyderier i Texas inden for de senere år, fører det næppe til en strammere våbenlogvinging i staten, vurderer forsker.

Interview

Kontrasten mellem de to politikere, som ønsker at blive guvernør i Texas til november, bliver ikke større, vurderer forsker.

Copyright © 2021 Kongressen